Legfőbb értékeink

Nikolett
 
Zsuzsi
 
Bence
 
Melinda
 
Ágnes
 
Edit
 
Kriszta
 
Bea
 
Gabriella
 
Irén
 
Szilvi
 
Ildikó
 
Brigi
 
Marianna
 
Barbara
 
Zoli
 
Kriszta
 
Kata
 
Zsuzsa
 
Árpi
 
Andrea
 
Szilvia 
 

 

 

 

 

 

 

 


A MrSale a mai válságos időkben is nyereségesen üzemel, a forgalmunk folyamatosan nő. Ez óriási gazdasági érték. Azt, hogy ilyen sikeresek lehetünk, köszönhetjük a vásárlóinknak és a munkatársaknak.
Nem vagyunk átlagosak. Hogy mit és hogyan csinálunk a boltban, azt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk vagy megnézi erről szóló videónkat:


Régóta próbáljuk összeegyeztetni a társadalmi hasznosságot egy profitérdekelt cég működésével. Mára már meggyőződésünkké vált, hogy a profit és a társadalmi hasznosság nem üti egymást, sőt éppen az ellenkezője igaz. Ez a tapasztalat óriási szellemi érték. Minden, amit eddig a társadalmi hasznosság jegyében bevezettünk, vállalva a profit várható csökkenését, éppen az ellenkezőjét, még több forgalmat és nyereséget eredményezett.

Például:

 • 100%-os korlátlan visszafizetési garancia:
  Csak akkor mondhatjuk, hogy hasznos funkciót látunk el, ha a vásárlóink tényleg olyan ruhákat vesznek, melyeket utána örömmel hordanak. Hogy ez tényleg így legyen, teljes, korlátozásmentes visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Indoklás nélkül, bármennyi idő elteltével kicseréljük vagy visszafizetjük termékeink vételárát, ha bármilyen okból visszahozzák, akkor is, ha már használt. Nyilvánvaló, hogy ezzel elvileg vissza is lehetne élni, de nem él vissza vele senki. Vásárlóink élnek vele, ha szükséges, és ez így van jól.
  Bővebben itt:
  https://www.mrsale.net/szazszazalekos_visszafizetesi_garancia

   
 • Koncertek, könyvek:
  A kultúratámogatást nem egy kipipálandó sornak tekintjük a társadalmi elvárások között. Élő kapcsolatunk van azokkal, akikkel együttműködünk, legalább annyit kapunk, mint amennyit adunk, így a támogatás kölcsönös.
  Rendszeresek
  a „MrSale” Fellegi Ádám lakáskoncertek.
  Hangfelvétel a 2018. október 28-i lakáskoncertről »
  Több könyv megjelenését támogattuk finanszírozással és terjesztéssel. A könyvek hatnak, motiválnak minket.
  Pl.: Kincskeresőben interjúkötet,
  egyik interjúalany Békés Zoltán a Mrsale cégvezetője:

  https://www.mrsale.net/kincskeresoben
  Az igaz szeretet 10 titka című könyv.

  https://www.mrsale.net/az-igaz-szeretet-10-titka
 • JAKkendő-díj:
  A József Attila Körrel (JAK) közösen alapítottuk ezt a díjat.
  JAKkendő-díj célja, hogy a kötettel még nem rendelkező,
  40 év alatti prózaírókat rangos elismeréssel segítse az elindulásban.
  Továbbá hogy a minőségi teljesítményt produkáló szerzők
  nagyobb ismeretségre tegyenek szert azáltal,
  hogy a nyertes pályamű kiadását finanszírozzuk.
  A díjat 2012-ben adták át először.

  Az első JAKkendős kiadású könyv bevételéből finanszírozzuk
  a következő díjnyertes könyv kiadását.
  Így a JAKkendő-díj a későbbiekben önfenntartóvá válik.
  https://www.mrsale.net/jakkendo-dij

   
 • Munkatársaink tanulmányi költségeinek a felét a cég állja, bármit is tanuljanak, akár úgy is, hogy semmi köze a cég tevékenységéhez, sőt akkor is, ha új tudásukat már más cégnél vagy saját vállalkozásban fogják kamatoztatni. A tanuláshoz való viszonyunk így is megtérül. Mindenki sokkal nyitottabb az újra, a változásra.
   
 • Környezetvédelem (újrahasznosított papírzacskókat és magas áron visszaváltható, lebomló szatyrokat használunk, postai leveleinket újrahasznosított papíron és borítékban küldjük, a boltban keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük). Támogatjuk az xforest.hu magazint, mert szeretnénk, hogy a föld élővilága, benne az emberrel, hosszabb távon fennmaradjon, hogy legyen ideje az emberiségnek kialakítani egy olyan társadalmi rendszert, melyben a jóakarat, a szolidaritás, a béke és a harmónia uralkodik.
   
 • Támogatások (támogatjuk a Kerékpáros klubon keresztül a bringás közlekedést, mint valódi alternatívát a dugóban ácsorgó autókkal szemben, 2010-ben támogattuk az árvízkárosultakat).
  De támogattunk már Pápua Új-Guineai rovarfelfedező expedíciót is.
  Az expedíción felfedezett tegzes fajt Chimara mrsale –nek nevezték el.


 • Évente véradást szervezünk irodánkban vásárlóink és munkatársaink körében.


Első ránézésre úgy tűnhet, tevékenységünk fő célja, hogy vásárlóinkat minőségi öltönyökhöz juttassuk jóval a piaci ár alatt, de ma már tudjuk, hogy ez nem a cél, ez csak egy része. Fő célunk, hogy boldogságot okozzunk mindazoknak, akik kapcsolatba kerülnek velünk.

Törekszünk arra, hogy:

 • a munka ne nyűg, hanem önmegvalósításunk eszköze legyen,
 • a vevő-eladó találkozások valódi emberi találkozások legyenek,
 • amikor nálunk jár valaki, akkor érezze azt, hogy HŰHA.

Mi az, amiben még mások vagyunk:

 • Minden inget felpróbálhat, szívesen kicsomagoljuk.
 • Ha különböző méretű a zakó és nadrág mérete, két különböző öltönyből összepárosítjuk Önnek.
 • Megvásárolhatja az öltönyből csak a zakót vagy a nadrágot.
 • A méretre igazítást, sürgős esetben, akár azonnal is elvégezzük.
 • A kinézett ruhadarabokat szívesen félretesszük Önnek, ha még döntés előtt körül szeretne nézni máshol.
 • Személyre szabott stílustanácsadás:
  https://www.mrsale.net/ruhatarkialakitas

Mint ahogy már említettem, sikereinket nem érhettük volna el remek kollégáim nélkül, akik cégünk legfőbb értékei.

Ezen az oldalon őket ismerheti meg egy kicsit személyesebben is, mint amennyire egy vásárlás alkalmával lehetősége lenne.

Ha kíváncsi, hogyan gondolkozom a MrSale-ről és általában a vállalkozások lényegéről, olvassa el a Kincskeresőben c. kötetben a velem készült interjút!
Vásárolja meg nálunk a könyvet!
 


ZoliBea
öltözködési tanácsadó, ügyfélszolgálat vezető

„Jó érzés, hogy ilyen sokan szeretnek ide járni.”

Pászti Beáta vagyok, a MrSale öltözködési tanácsadója és az ügyfélszolgálat vezetője egy személyben. 2001. decembere óta dolgozom a cégnél. Örömöt okoz, ha látom, hogy a vásárlók örülnek annak, amit adtam nekik. Jó érzés, hogy ilyen sokan szeretnek ide járni. Jó látni, hogy egy kis cégből milyen nagy céggé alakultunk, jó érzés, hogy ennek részese lehettem és lehetek. Itt kiélhetem minden kreativitásomat, szinte ez az életem. Egyszer egy vevőt így fogadtam: Üdvözlöm, de jó, hogy jött! Éppen telefonálni akartam Önnek! Ezután nem sokkal kiderült, hogy az illető ekkor járt nálunk először! (Összetévesztettem valakivel:))


Zsuzsi
varrónő

„…érzem, hogy fontos része van a munkámnak a nagy egészben.”

Angelét Zsuzsa vagyok. 2008. december 15-e óta dolgozom a MrSale-nél mint varrónő. Szeretem a munkámat, mert érzem, hogy fontos része van a nagy egészben. Ha nem dolgozom, szeretek a szabadban lenni, pihenni.


Edit
formaruha-üzletágvezető

„… ez egy európai munkahely.”

2006. július 8. óta dolgozom a MrSale-nél. Örömöm lelem a munkámban, szívesen segítek az embereknek, hogy a számukra legmegfelelőbb ruhadarabot kiválasszuk. Szabadidőmben szeretek olvasni, új dolgokat tanulni, kertészkedni, kirándulni és a kiskutyámmal játszani.


Kriszta
árugazda, árurendező

„Az az igazi, amikor az „őrült” ötletekből megszületik valami, ami azután sikeres.”

Szórád Krisztina vagyok. 2007. december 10-e óta dolgozom a MrSale-nél mint árugazda és árurendező. Feladatom még a bolt betöltése is a megfelelő összetételű és mennyiségű áruval. A kezdetektől (és egyébként is) szeretem a kihívásokat! Tetszik ez a kicsit őrült tempó, ahogy itt a dolgokat intézzük, intéződnek. Az igazi az, amikor az „őrült” ötletekből megszületik valami, ami azután sikeres.

Egyszer jöttem át a raktárunkból a boltba, és látom, hogy egy úr épp a kirakatunkat nézi, ahol jórészt öltönyök vannak kitéve, illetve az addig egyértelműnek tartott szlogenünk is olvasható. Odaértem a bejárathoz, mikor is megkérdezi tőlem, hogy „Ez az öltönyüzlet?” Aranyos volt.

Szabadidőmben egyébként olvasok, zenét hallgatok, sétálok, élményeket gyűjtök, és élvezem a létezés egyszerű, gyönyörű, lusta boldogságát.


Marianna
eladó

Jófejek a kollégák, klassz a csapat! Kedvenc elfoglaltságom a kutyámmal való játszadozás.

Szabadidőmben a gasztronómia világában merülök el.


Brigitta
pénztáros, eladó

Fazekas Brigitta vagyok, pénztáros és eladó egy szuper csapatban! A világon az egyik legszebb dolog adni és örömet okozni másoknak. Erről szól a mi munkánk!

A mottóm: Egy őszinte mosoly szebbé varázsolja az egész napot!:)


Ildikó
eladói csoportvezető

"Ez egy olyan munkahely amilyet máshol még nem tapasztaltam."

Török Ildikó vagyok. 2012 október vége óta dolgozom a MrSale-nél. Itt nagyon jól érzem magam, jó a hangulat a kollégákkal, a vevőkkel is nagyon családias a légkör. Itt szabadon szárnyalhatnak az öltetek, és a kreativitás csakis pozitívum lehet. A vezetők közvetlensége is egyedi. A céges bulik, kirándulások egy családot kovácsolnak a csapatból. Munka után szeretek olvasni,zenét hallgatni.


Kata
eladó

Huszár Kata vagyok, 2010 óta dolgozom a MrSale-nél. Életem fontos alapelvei közé tartozik az "adni, szeretni, és a gondoskodni", melyeket itt szívvel, lélekkel tudok kamatoztatni.

A MrSale Öltönyüzlet vidám csapata


Gyerekszáj videó:
"Amit ünneplős helyeken felveszünk, kabát helyett."
 

 
Brutális öltöztetés a MrSale-nél

 

Nyitvatartásunk
újra majdnem a régi!

Hétfő: 10.00 - 19.00
Kedd: 10.00 - 19.00
Szerda: 10.00 - 19.00
Csütörtök:     10.00 - 20.00
Péntek: 10.00 - 19.00
Szombat: 09.00 - 17.00
Vasárnap: Zárva

A teljes nyitvatartási időben várjuk szeretettel egyaránt a 65 év feletti és a 65 év alatti vásárlókat.